Silppuri: Farkku-unelmii

kuva1 pieniFarkkutakit ovat jälleen tulleet muotiin, mutta miten erottua massasta? En mennyt kauppaan ja ostanut sitä liian isoa vaaleaa farkkutakkia, jota näkee tosi monella, vaan menin yläkerran komeroon ja löysin äidin farkkurotsin jostain ysäriltä. Kysyin häneltä jos voisin saada sen ja kyllä sain. Farkkurotsit oli etenkin kasarirokkareitten tärkeä osa asua ja itse rokkarina se on sopinut jokaiseen mun asuun. Käytän sitä kaikkialla.

Rotsi oli vähän tylsä, joten päätin tilata siihen kangasmerkkejä, joissa on lempibändieni logoja ja levyjen kansikuvia. Selkään tilasin Guns N’ Rosesin selkämerkin, joka oli heidän ensimmäisen ja parhaan levyn kansikuva.

Odottelin merkkejä muutaman päivän ja kun ne saapui aloitin heti ompeluprojektin. Siinä meni mukavasti koko ilta ja sain takista itseni näköisen. Nyt takista löytyy lisäksi Skid Rown, Metallican, Motörheadin, The Doorsin, System Of A Downin, Nirvanan, Kissin ja Mötley Crüen merkit. Lisää olisi kiva saada, mutta tilasta on vähän puutetta. Ehkä täytyy hankkia uusi takki kirpparilta, johon voi sitten tilailla uusia pätsejä. On ihan mahtavaa kulkea kadulla pukeutuneena lempibändeihini.

cofMinulla on myös farkkuliivi, johon olen tehnyt todella paljon itse. Kiinnitin siihen hakaneuloja, piirsin tekstiilitussilla logoja ja kirjoittelin kankaanpaloihin tekstejä, jotka sitten kiinnitin. Yllättäen siinäkin on muutama kangasmerkki, mutta itsekin tekemällä saa tosi kivaa jälkeä ja uniikin lopputuloksen.

Haluaisin kannustaa kaikkia tuomaan jotain omaa farkkutakkiin, liiviin tai vaikka farkkuihin. Niiden ei tarvitse tietenkään olla just kangasmerkkejä, vaan jotain semmosia yksityiskohtia mistä just sä tykkäät. Olen nähnyt esim. semmosia mihin on piirretty selkään tusseilla joku älyttömän hieno kuva, hihoja on vaalennettu kloriitilla tai kiinnitetty erilaisia nauhoja ympäri rotsia. Antakaa luovuuden päästä valloille.

Olisi ihan mahtavaa nähdä muidenkin tekeleitä!

Postatkaa teidän tuunauksista Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä: #tuunaatakkisi tai lähetä mulle kuva Instagram directissä: @muistipalapeli

Teksti ja kuvat: Sonja Pellikka, 14v., Karkkila

 

Kerro kaverille:

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn